De uitvoering wordt verzorgd door twee chefs gedurende drie uur. Zij nemen de volledige op- en afbouw voor hun rekening, houden alle gerechten warm en zorgen voor een verse, verzorgde presentatie. Na afloop wordt alles schoon en netjes achtergelaten. Kosten: €200,-
Italiaans Buffet | €23,50 pp
- spaghetti bolognese
- ravioli truffel (paddenstoelen)
- focaccia’s
- pasta putanesca
- gegrilde groenten
- italiaanse ballen in tomatensaus
- italiaanse salade (mozarella, rucola en tomaat)
Kan uitgebreid worden met italiaanse soep (€ 4,50)
Indish Buffet | €24,50 pp
- rijst of nasi
- bami
- saté stok
- rendang
- gado gado
- sajoer boontjes indische groente ketjap
- zoetzure komkommer
- atjar en kroepoek
Kan uitgebreid worden met soto soep (€ 4,50)
Frans Buffet | €25,50 pp
- boeuf bourguignon
- ratatouille
- aardappel gratin
- quiche lorraine
- klassieke groene salade
- salade nicoise
- cog au vin
Kan uitgebreid worden met prei soep (€ 4,50)